Rolunk

Ezúton üdvözlöljük önt a Trufa Rom  KFT honlapján. Az erdőn - mezőn termő gombákat, szarvasgombát, erdei gyümölcsöket és ehető növényeket forgalmazó Romániai cég vagyunk. 

Termékeinket frissen, fagyasztva és szárítva is forgalmazzuk, melyeknek kiváló minőségét, a külföldi partnereink igényessége garantálja. 

A friss szarvasgomba forgalmazásáról pontos információt kaphat a KERESKEDÉS menügomb alatt.
 

A szarvasgombát, a konyha Fekete Gyémántját, a cégünk saját, speciálisan kiképzett kutyáival gyűjti. A szarvasgombát  szezonban  frissen, ezen kívül fagyasztva vagy konzervként forgalmazza. A szarvasgombából készült termékek, nem hazai készitésűek hanem import termékek, amik lehetnek többféle szarvasgombával ízesitett olajok, csokoládék, vajak, sajtok. Az innyencek kéréseit is honoráljuk igény esetén, beszerzünk olaszországi és isztriai fehér szarvasgombát is. 

 Érdeklődőknek, cégünk szervez és lebonyolít terepen, bemutató jelleggel szarvasgomba vadászatot, a kóstolóhoz biztosítva a szarvasgombát.

    Látván a külföldi irányzatot szükségesnek találtuk egy egyesület létrehozását, ezt 2005-ben meg is alapítottuk " Erdélyi szarvasgomba kereső egyesület” néven mely ápolja a szarvasgomba kultuszát,  az egyesület tagjainak biztositva a szükséges információkat és utmutatásokat a szarvasgomba szakszerü felkutatására és megóvására.

 

Érdeklődését e témakörben köszönettel vesszük. Bővebb információkkal vagy megrendeléseikre készséggel állunk rendelkezésre.